top of page

LPG Endermologie

Endermologie is een door LPG ontwikkelde bindweefselmassage voor celstimulatie. Door de verschillende handstukken kunnen we heel gericht de zones behandelen waar je last hebt van cellulitis, plaatselijke vetophoping of huidverslapping. We stimuleren onderhuidse cellen om collageen aan te maken en vetten vrij te geven. Met deze behandeling krijg je op korte termijn een zichtbaar resultaat - perfect om jou nog beter en fitter te voelen in je eigen lichaam!
lpg.jpg
Waarom LPG?

Met meer dan 32 jaar aan ervaring en ruim 145 wetenschappelijke onderzoeken naar bindweefsel, is LPG wereldwijd marktleider op het gebied van mechanische celstimulatie. LPG is aanwezig in meer dan 110 landen en er zijn dagelijks meer dan 300.000 klanten die een LPG-behandeling laten uitvoeren.

LPG heeft zowel cosmetische als therapeutische doeleinden en helpt om plaatselijke vetophopingen te verminderen (centimeterverlies), cellulitis, littekens en vochtophopingen te elimineren en zware benen te verlichten 
Hoe gaan we te werk?

Je koopt een 10-beurenkaart en plant de sessies samen met ons in. We starten met twee behandelingen per week. Van zodra de eerste resultaten zichtbaar zijn (ongeveer na 10 sessies) bouwen we af naar één behandeling per week. Uiteindelijk gaan we over op een maandelijkse onderhoudsbehandeling.
    Het resultaat
  • Anti cellulitis 
  • Lymfedrainage ​​
  • sterke vetverbranding
  • figuurcorrectie en centimeterverlies
  • Helpt bij pijnlijke, zware benen of vochtproblemen
  • Versteviging van de huid door extra aanmaak van collageen en elastine
     
20' LPG Endermologie
€36
10 + 1 Gratis
€360
35' LPG Endermologie
€55
10+ 1 Gratis
€550
bottom of page